Station Next - Filmvæksthuset

Mere information

Filmvæksthuset

Professionel filmproduktion i Filmbyen

 

 

Har du et talent for film og lyst til at producere film med andre filmfreaks og med professionelle filmfolk som undervisere, så er Filmvæksthuset noget for dig.

 

På Filmvæksthuset får du mulighed for at afprøve mange forskellige funktioner på en filmproduktion fx fotograf eller instruktion, og du producerer, sammen med dit hold og professionelle filmfolk flere små produktioner og en hovedproduktion.

 

Året afsluttes med premiere på hovedproduktionerne i Imperial med 1002 inviterede gæster.

 

Filmvæksthuset er for dig, som virkelig har lyst til at bruge meget af din fritid på at lave film. Det er ikke nødvendigt, at du har prøvet at lave film før, men højt engagement og interesse er vigtigt. Vi forventer, at du kommer hver gang, da filmproduktion er teamwork, hvor alle er vigtige. Til gengæld stiller vi op med professionelle faciliteter, udstyr og filmfolk!

 

Vi har to hold som begge starter med en bootcamp lørdag den 21. eller søndag d. 22 september kl. 10.00 – 16.00. Ugen efter starter undervisningen, som hver gang er kl. 17.00 – 19.30. Filmvæksthuset er en gang om ugen (undtagen i skoleferier) helt hen til maj måned med.

 

Roden 1 – Mandage, første gang den 23. september

Roden 2 – Tirsdage, første gang den 24. september

 

Du kan begynde på Filmvæksthuset, hvis du er fyldt 14 år inden 1. august 2018. Du kan gå i op til tre år på Filmvæksthuset, men tilmeldingen gælder kun det første år.

 

Vi holder informationsmøder og samtaler mandag den 9. september og tirsdag den 10. september kl. 17.00 på Station Next, Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre.

 

Tilmelding til informationsmødet: https://goo.gl/forms/m3cixE3u9e8kQeRI2

 

Spørgsmål til: Trine Stilborg på mail@station-next.dk.

 

Læs mere og se nogle af produktionerne: http://station-next.dk/filmvaeksthus/gaa-til-film

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Den lille bagedyst
Den lille madklub
Kreativt Billedværksted
Musical - Wizz
Træhåndværk og Smykker
Filmcamp i efterårsferien
Hvornår?

se beskrivelsen

Hvor?

Filmvæksthuset