Om Brøndby Ungdomsskole

Velkommen til en ny sæson

 

Så begynder et nyt skoleår, og med skoletid følger heldigvis også fritid. Her på siden kan du blive meget klogere på, hvordan din Ungdomsskole kan blive en del af din fritid – uanset om du går til en masse i forvejen, eller er på jagt efter nye interesser og aktiviteter. Vi har glædet os hele sommeren til at præsentere dig for en ny sæson – både på holdene, i klubberne og ude i det fri.

Du har også fået et blad hjem i postkassen. Det har du, fordi vi ved - fra dig og resten af Brøndbys unge – at det gør en forskel. Sidste år gennemførte vi en stor undersøgelse om unge og fritid, og vi blev bl.a. klogere på, hvordan vi bedst fortæller dig om nye tilbud og muligheder. Det gør vi ved at være synlige på facebook, sende noget hjem til dig og møde dig ansigt til ansigt ude på din skole. Så det har vi tænkt os at blive ved med, og blive endnu bedre til.

Der er helt sikkert noget for dig, men hvis du alligevel synes, der mangler noget, så skriv eller ring til os. Vi kan få rigtig mange ting til at lykkes, når bare nogen har idéerne.

 

Uanset hvordan du vælger at bruge os, så byder hele året på masser af oplevelser og events. Dem kan du gøre brug af, uanset om du går på et hold eller er meldt ind i klubberne.

Vi glæder os til at se dig, eller se dig igen - og til at give dig muligheden for at prøve noget nyt, lære noget mere og være en del af det fællesskab, vi kalder for Brøndby Ungdomsskole.

 

Åbningstider: Man: 8.30 - 15.00 Tirs: 8.30 - 17.00 Ons: 8.30 - 15.00 Tors: 8.30 - 15.00 Fre: 8.30 - 13.00 CVR: 65113015